Kleinschalig tekst- en verhalencentrum in Poortugaal

Phi-Media

5 juli 2019

In 2016 is Phi-Media begonnen met het maken van diverse magazines voor dierenambulances en dierenopvangcentra. Dit doen wij middels het ‘sponsored-mediaconcept’. Dit houdt in dat lokale bedrijven het mogelijk maken om deze magazines uit te brengen. De betreffende organisatie hoeft enkel de teksten en foto’s aan te leveren en wij doen de rest.
Wij kwamen er al snel achter dat in de teksten die wij toegestuurd kregen, best een hoop taalfouten zaten. De teksten van ons eerste magazine hebben wij zelf nagekeken en kwamen er al snel achter dat dit zeer gespecialiseerd werk is. Het is namelijk veel meer dan enkel de spel- en typfouten eruit halen. Vooral het “lopend” maken van de zinnen en er vervolgens een echt leuk, maar vooral leesbaar verhaal van maken, bleek verschrikkelijk lastig.
Gelukkig kwamen wij Pamela tegen en zij vertelde ons dat ze een tekstbureau heeft. Vanaf het moment dat Pamela onze teksten is gaan redigeren krijgen we volop complimenten over “het lekker weglezen van het magazine”!
Wij hopen dan ook dat Pamela Stark Tekst en beeld nog vele jaren haar fantastische ideeën in ons bedrijf kan blijven steken!
Namens Phi-Media,
Michael Soeters

Pamela Stark

Pamela Stark

Pin It on Pinterest